enquête communicatie

Beste wadvaarders,

Sinds de laatste ledenenquête die vanuit de vereniging is verstuurd is er 'van alles' in de wereld en bij de club veranderd. Een mooie ledengroei , een nieuwe site en een groeiend belang van sociaal media bijvoorbeeld.

Allemaal aanleidingen om jullie te bewegen het bestuur en het communicatieteam weer eens te voorzien van jullie meningen. Ditmaal toegespitst op de communicatie naar onze leden.

Wat voor wadvaarder ben jij?

Tjibbe: “ik volg de Wadvaarders wel hoor. Eigenlijk vooral om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Niet onbelangrijk is dat ik QuickTide (gratis) wil gebruiken en de vereniging een warm hart toe draag. Op site kijk ik nauwelijks. Berichten blader ik door. Nee, eigenlijk heb ik geen idee hoe de voorzitter heet. Enne … Enquetes zoals deze vul ik eigenlijk ook nooit in.”

Anne: “Ik open de BaWs meestal wel. Ik zal me niet zo snel aanmelden als daar een oproep in verschijnt, maar als ik persoonlijk wordt benaderd wil ik best een stukje schrijven hoor. Mijn vrouw kijkt op Facebook; zij volgt ook de wadvaarders en dan liket ze of deelt ze wel eens iets. Naar de Wadvaardersdag ga ik niet. Zo'n hele dag met mensen die ik toch niet ken. Berichten lees ik wel. En ik gebruik QuickTide natuurlijk: kan niet zonder. Ehm...nee, ik zou de Bakens niet op kunnen noemen. Behalve Vrij en verantwoord varen natuurlijk.”

Nynke: “Ik heb een stapeltje Erecodes aan boord. Als we in een haven komen kijk ik dan of die al in het havenkantoor liggen en anders leg ik ze er neer. Tuurlijk voeren wij het vlaggetje. En als en iemand dichtbij ligt met ook een wimpel maak ik makkelijk een praatje. Ben onlangs de Facebook pagina gaan volgen en heb er een mooie foto opgezet.”

 

Deze vragenlijst is anoniem, wil je ons wel het volgende laten weten:

Tot slot:
Vanuit het communicatieteam zijn we altijd op zoek naar bijdragen van leden.
Voor het af en toe schrijven van artikelen in Berichten, het posten op Facebook, twitteren over ons beleid of mede technisch beheren van onze site.